18 februari 2015

Var jag köper mina e-böcker

Amazon
Amazon är den största anledningen till att jag har så många olästa böcker. De flesta av mina e-böcker är köpta på Amazon för under $1 alltså under ca. 8 kronor, de flesta har nog till och med varit gratis.
Jag har dock inte köpt några böcker från Amazon på ett tag. Vill helst inte stödja dem men när man inte har så mycket pengar letar man ju efter det billigaste alternativet.

Bokon
Bokon tycker jag har bra priser och de flesta av deras böcker går att läsa på min Kindle. Här köper jag böcker på svenska. Jag tycker det är väldigt smidigt att kunna skicka böckerna till min Kindel direkt från deras sida, även om jag för tillfället läser på min dator i Nook appen (har också billiga böcker). Men jag upptäckte att visa böcker var billigare på iTunes.iTunes
När jag slutade med Amazon började jag köpa böcker på iTunes istället. De har också bra priser och har de mesta som Amazon har tror jag. De har också en del gratis böcker. Jag brukar jämföra priserna på iTunes och Bokon också köper jag den som är billigast.

Dito (Bokus)
Har bara köpt några enstaka böcker från dito som alltså är Bokus e-bokhandel. Jag vet inte varför jag inte köpt fler böcker via Dito men de har bra priser och jag kommer nog ta med dem i prisjämförelsen när jag köper böcker i framtiden.

3 kommentarer:

 1. Har du testat Mofibo, Jennifer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har testat provperioden. Har funderat på att börja prenumerera men det har inte blivit av än. Jag tycker den är bättre och mer prisvärd än Storytel i alla fall.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera