24 januari 2014

Bokbloggsjerka 24-27 januari

Dags för bokbloggsjerka igen!

Den här veckans fråga är: Har du ett konto på Boktipset, Goodreads eller båda? Vilken av dem är bäst och varför?

Jag har ett konto på både Boktipset och Goodreads. Men jag har inte använt boktipset på jättelänge, de ända böckerna jag har betygsatt där är Cirkeln och Eld av Mats Starndberg och Sara Bergmark Elfgren.
Jag vet inte varför jag inte har använt det mer, men jag tror inte jag kommer börja använda mig mer av den sidan nu heller.

Goodreads däremot är jag väldigt aktiv på. Jag använder den för att håll koll på vilka böcker jag har läst och vilka böcker jag vill läsa. Jag har hittat väldigt många intressanta böcker genom Goodreads. Den största anledningen till att jag föredrar Goodreads tror jag är för att man kan få kontakt med läsare från hela världen och eftersom jag läser mycket på engelska så kändes en internationell sida bättre än en svensk. Gillar inte Boktipsets sida heller, den ser väldigt "basic" ut, tycker Goodreads sida är mycket snyggare.

2 kommentarer:

  1. Jag har inte ens kollat in på sidorna och sett hur de ser ut insåg jag nu :p

    SvaraRadera
  2. För att inte tala om alla andra fördelar med Goodreads, som att sidan funkar, att man kan lägga till böcker som saknas och en support som bryr sig :)

    SvaraRadera