01 oktober 2013

Recension - Silver av Cheree Alsop

Silver, book one of the Silver Series, is a coming of age story about a teenage werewolf whose father is murderedHe has to come to terms with his new lifenew school, and new friends while trying to prevent more killingsAttempting to make peace with the territory’s peace and falling in love with a werewolf hunter’s daughter make his new situation even more perilous.

Omdöme
Laddade ner den här boken gratis på amazon så jag hade inte jätte höga förväntningar på den. Men den var verkligen jätte bra. Jag tycker den är bra skriven och väl genomtänkt.
Bra handling, karaktärer, beskrivning av samhället och självklart små överraskningar och tvistar.
Om ni vill ha en bra bok men inte har råd att köpa en så kan jag varmt rekommendera den här. Fast vill man läsa fortsättningarna så kostar de $2,99 styck.

Originaltitel: Silver
Antal sidor: 230
Förlag: Amazon Digital Services, Inc.(Kindle)
Utgivnings år: 2011
Första meningen: I knew the contents of the trunk by hearta brown leather jacket so worn the cloth showed through in placesan empty bottle of cologne that still held its scentan old pair of sparing gloves with faded knuckles, and a couple of sheets of paper covered in the precise penmanship of the son of a teacher.
Betyg: 4

Köp den här: Amazon Kindle (Gratis!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar